söndag 17 mars 2013

Sista natten med gänget


Jaha vi körde på en sovmorgon i morse, en mycket välbehövd sådan var det också. Efter frukosten som börjar bli väldigt intetsägande så väntade ett efterlängtat zoo besök. På zooet såg vi "slangar", "bär" och "löv" bland annat. Ja å med det menar vi ju självklart ormar(Schlange), björnar(Bären) och lejon(Löwen). Elefanter såg vi faktiskt också, vi spanade in dem direkt vid ingången å allt eftersom vi kom närmare så tyckte vi bara mer å mer synd om dem, frös gjorde de å vi såg att de ville in till värmen i sina boxar igen. Akvariumet på zooet hant vi till också, ja fast vi speedade mest igenom det, precis som berlinarna så kände vi tidspressen å var sedan tvungen att speeda tillbaks mot hotellet för att göra oss i ordning för dagens eftermiddags show.


               Maneter i akvariumet

15.30 väntade då showen "Show me", men tjejer som vi är så tog vi för lång tid på oss att göra oss klara, å vi fick oss ett ordentligt löppass med alla u-bahn och s-bahn som vi skulle med å att vi gick åt fel håll ett fåtal gånger hjälpte då inte alls. Men efter många om och men så hittade vi till slut fram till Friedrichstadt palast där våra "front row" platser väntade på oss. Vi tackar Reinhard för den otroliga föreställningen som han så snällt nog skaffat oss så bra biljetter till. Föreställningen var verkligen något utöver det vanliga och gjorde för ett bra slut på denna resa. Middag åt vi med Reinhard å hans fru efter föreställningen och de tipsade oss om en vietnamesisk restaurang en bit bort. Med god mat i magen, några skratt senare och en påsk hare i present av våra berlinare så var vi på väg att betala notan då Reinhard och Barbara, snälla som de är beslutar sig för att de kommer betala våran dricka. Åter igen finner vi oss här med stor tacksamhet till både Reinhard och Barbara, snällare personer får man leta efter. Så tack för allt ni gjort, vi har verkligen uppskattat det.
Julia som under hela resans gång har påpekat varenda jäkla Burger King skylt hon sett å hur goda deras milkshakes är fick sig tillslut, äntligen, en stor choklad milkshake och kan nu åka hem med en stor nöjdhet.

  Några av våra platser, precis vid scenen

Nu befinner vi oss för sista natten på den här resan på hotellet igen, trötta och i väntan på hemresan imorgon. Gute Nacht alles!!!
// Fab 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar