lördag 16 mars 2013

Morgondopp

Efter frukosten började vi dagen med ett besök på ett äventyrsbad. För att hinna äta lunch i bra tid badade vi endast i en timme. Denna timme spenderade vi i badets rutschkana, vilket lämnat blåmärken på Julia. Efter badet gick vi genom en lekpark där vi stötte på en linbana, som vi såklart alla var tvungna att åka, även Maria.

Ellinor, 5år, åker linbana.

Lunch åt vi högst upp i varuhuset KaDeWe, där maten var dyr men ändå värd pengarna. Inte långt efter detta började vår rundtur på operan Komische Oper, som snabbt blev lite långtråkig och jobbig att hänga med i. Senare på kvällen var ännu ett besök på operan inbokat, då vi skulle se "Carmen". Mellan besöken hann vi fara till köpcentret Alexa för en snabb middag på en asiatisk restaurang.

 Lunchbuffé på KaDeWe.

Operaföreställningen var inte mycket bättre än rundturen. Anna kunde inte se mycket av föreställningen eftersom det satt en stor person på platsen framför henne och skymde sikten. Vi andra hade inte lika mycket tur. Operan avslutades med en tio minuter lång applåd och sedan var tortyren över

The Fab 5.


Nu är vi övertrötta, gute Nacht!
/ Fab 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar