onsdag 13 mars 2013

Hallo Berlin!

Idag 10.30 lämnade vi Kalix för att börja vår resa till Berlin. Planet från Kallax till Arlanda gick 13.10 så vi hade tid att äta i lugn och ro på Arlanda då planet till Berlin gick först 17.20 (Göran Persson åkte samma flyg som oss!! *STARSTRUCKED*). Väl framme i Berlin möttes vi av Reinhard och hans fru. Reinhard är mattelärare och har lagt ner mycket tid för att räkna ut vilka olika färdkombinationer som blir billigast för oss. Så tack vare honom har vi sparat flera hundra kronor! Vilken karl! Det är vi mycket tacksamma för, då har vi råd att gå på Zoo (eller badhus).

Vi bor som ni kanske redan vet på Hotel Ambiente. Det är helt OK standard, men kuddarna går bokstavligt talat att vika fyrdubbelt.... De ser ut som väldigt tunna hundbäddar typ. Men det är det enda vi kan klaga på, i övrigt är badrum osv. väldigt fräscht. Frukosten återkommer vi med betyg på imorgon.
Vi kom till hotellet efter kl. 20 så då kopplade vi upp oss mot deras WiFi och instragrammade/facebookade lite innan vi gav oss ut för att äta middag. Vi blev tipsade om en italiensk restaurang av receptionisten här på hotellet. Det var mycket gott att få lite mat i magen!

Nu är vi alla trötta och i behov av en dusch så nu säger vi Guten Nacht till er alla!

 Vi drack Apfelschorle till maten, det är som äppeljuice med ramlösa i och är vanligt i Tyskland.

XOXO
// Fab 5
(Sanna, Anna, Ellinor, Lavin, Julia)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar